Mycket som har hänt!

Sa ju förr att det är mycket som har hunnit hända och bestämmas under denna månad av bloggtorka och en av sakerna är angående in resemånad.
-  Först sas det jag skulle resa hela min månad
-  Sen kom jag på att jag måste en till högskoleprovet så då blev det bara tre veckor.
-  Sen flyttades Karibien resan (på min önskning) så då var det helt plötsligt bara TVÅ veckor!!
-  Sen nu på senaste tiden har jag bara längtat hem så då bestämde jag (och ronja som jag skulle resa med) att   resemånaden helt ställs in. Kände att jag kunde ta västkusten vid ett senare tillfälle.
 
Dagarna gick och jag kom på en snille idé!!
Min vapendragare och bästa vän ska ju komma hit. Vi har ju länge funderat och klurat på när det ska vara men aldrig riktigt kommit på något bra. Jag kom på att jag hade hela 6 semesterdagar kvar och var galet trött på NYC som Jenny gärna ville till. Meeeen lyckades övertala henne (var inte särsklit svårt hehe) att hon och jag skulle dra på den rutten jag ville göra på min resemånad. Sagt och gjort det ska vi!!!
 
Min bästa bästaste Jenny kommer hit den 21 januari och den 24e drar vi iväg till västkusten för en oförglömlig resa och även för att fira våra fördelsedagar som så smidigt ligger endast två dagar ifrån varandra! Lycka som uppstår när man äntligen har ett datum på när man får krama den lilla knasbollen igen!! :D :D
 
 

hanna larsson

på resande fot ..

RSS 2.0