datafreak !!

hejhej ,
ni maste alla tror att jag har dott eller nagot sant , men det ar inte fallet! Jag har helt enkelt inte bara hunnit till en dator foran nu , det har varit helt crazy !

Men om vi borjar fran borjan.
Den 28e juli sa skulle vi vara pa arlanda klockan 4.40 , vilket vi var. efter att ha checkat in sa vi hejda till foraldrarna och gick till sakerhetskontrolen. Sjalvklart sa skull ju jag pipa sa man blev helt kroppsvisterad, inte kul !
Vi mellanlandar i frankfurt och ar dar en timme. Vidare med nasta plan och val pa malta sa kommer aldrig vara vaskor pa bandet utan dom har blivit skickade nagon annan stans. SUCK !
Vi maste alla anmala vara vaskor och sen aka till hotellet. Man kande sig ganska acklig men inget vi kunde gora.

Nasta dag sa hade nagra vaskor kommit men saklart inte min. Nagra far sina vaskor men inte alla. Vi slapp i alla fall skolan eftersom vi inte hade nagra rena klader. Men sen sa skulle vi till stranden och det va ju sa lagom kul nar man inte hade bikini och kunde darfor inte bada ! Sa man satt dar i varma klader. Men nar vi kom tillbaka sa hade alla vaskor kommit. Det va ju jattebra eftersom vi skulle pa skumparyt pa kvallen vilket va jattekul !!

Den 30 sa va det antligen dax for skolan, vi fick gora varat prov och blev sen indelade i klasser. Inte sa kul for forst va jag den anda tjejen fran svergie :O

Aja sen efter skolan sa ar det typ alltid nagon aktivitet . Hinner inte beratta om allt nu men livet har pa malta leker verkligen , kommer alltid komma ihag den har resan.
far beratta allt senare men nu ska vi tillbaka till hotellet och duscha for ikvall ar det frawellparty for nagra.

Ha det bast i svergie, kommer hem om 10 dagar !!

hanna larsson

på resande fot ..

RSS 2.0